Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?

events do not show when mouse is hovered
(1 viewing) (1) Guest
Go to bottomPage: 1
TOPIC: events do not show when mouse is hovered
#17623
events do not show when mouse is hovered 2 Years, 1 Month ago  
not sure what the problem is... my 'tooltip show delay (ms)' is already set to 0. also when rainlendar starts up it does not show my daily events even though it is checked off to do so in the 'general' tab.
jayslack
Fresh Boarder
Posts: 4
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#17625
Re: events do not show when mouse is hovered 2 Years, 1 Month ago  
Just to be sure, when you say "is checked off" you mean "is checked" (and not "unchecked"), right?

Try checking in right click -> options... -> skins -> advanced>>> -> active skins
if the tooltip is active. If not, select it from the left side.

I also see an option to enable/disable tooltips in the advanced tab, but if you say that the delayy time is set to 0 I will assume that this option is enabled.
Jorge_Luis
Platinum Boarder
Posts: 792
graphgraph
User Online Now Click here to see the profile of this user
Gender: Male My Rainlendar Skins Location: Argentina Birthday: 03/15
Last Edit: 2012/07/28 15:39 By Jorge_Luis.
The administrator has disabled public write access.
 
#17627
Re:events do not show when mouse is hovered 2 Years, 1 Month ago  
that's what i mean. the box is checked.

the tooltip is active and is on the right hand side. also the 'show tooltips' is checked.

i've had and older version and it showed up fine even with 'tooltip show delay' set at 1000ms. i'm not sure what is wrong/going on right now.
jayslack
Fresh Boarder
Posts: 4
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#17628
Re:events do not show when mouse is hovered 2 Years, 1 Month ago  
jayslack wrote:
that's what i mean. the box is checked. the tooltip is active and is on the right hand side. also the 'show tooltips' is checked. i've had and older version and it showed up fine even with 'tooltip show delay' set at 1000ms. i'm not sure what is wrong/going on right now.
Maybe it's the same issue. Please look this and check again:
www.rainlendar.net/cms/index.php?option=com_kunena&Itemid=42&func=view&id=16429&catid=3#16429

Notes: the active tooltip must has a subitem.
anoob
Platinum Boarder
Posts: 500
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male Location: TaiChung, Taiwan, R.O.C. Birthday: 02/12
The administrator has disabled public write access.
I couldn't speak English! This skin released to Customize.org(Do you want it? Click Picture) Please contact me if interested: jhg5702@gmail.com
 
#17648
Re:events do not show when mouse is hovered 2 Years, 1 Month ago  
ah thanks that seemed to do the trick.
jayslack
Fresh Boarder
Posts: 4
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
Go to topPage: 1
get the latest posts directly to your desktop