Error 403 from Google Calendar? Upgrade to the new Google Calendar support. See here for details. close
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?

Errors when using Backup
(1 viewing) (1) Guest
Go to bottomPage: 1
TOPIC: Errors when using Backup
#19262
Errors when using Backup 1 Year, 7 Months ago  
I was using Rainlender-Lite 2.11.1 on Windows 8 without any problem.
Yesterday I installed Rainlender-Lite 2.11.1 on Windows 7 and used the Rainlender Backup of Windows 8 for conversion.
That didn't work!!!:
I got the message: Write error, file C:\users\Rien\Rainlender\Default.ics cannot be opened to write.
I went on and to my supprise all the data showed up and was correct!
But after I made an update in one of the tasks the same error message was shown.

One remark: Rainlender datafiles in Windows 7 are NOT in C but on K, the same unit as for Windows 7!!!

Please help me, I tried already so much (import,recover etc.)without the good result
mverk
Fresh Boarder
Posts: 11
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#19263
Re:Errors when using Backup 1 Year, 7 Months ago  
anoob
Platinum Boarder
Posts: 510
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male Location: TaiChung, Taiwan, R.O.C. Birthday: 02/12
The administrator has disabled public write access.
I couldn't speak English! This skin released to Customize.org(Do you want it? Click Picture) Please contact me if interested: jhg5702@gmail.com
 
#19267
Re:Errors when using Backup 1 Year, 7 Months ago  
I don't want to use the C: partition for my Rainlender files but the K: partition because that's the unit with my Windows 8 installation!
Please again, can you give me a solution formy problem?
mverk
Fresh Boarder
Posts: 11
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#19268
Re:Errors when using Backup 1 Year, 7 Months ago  
Ohh! you seems have not look clear.
Have you try to do something, like it said: try to change the values of "Filename" to "default.ics" or "[User folder]\default.ics" or where the ics-file is at.
anoob
Platinum Boarder
Posts: 510
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male Location: TaiChung, Taiwan, R.O.C. Birthday: 02/12
The administrator has disabled public write access.
I couldn't speak English! This skin released to Customize.org(Do you want it? Click Picture) Please contact me if interested: jhg5702@gmail.com
 
Go to topPage: 1
get the latest posts directly to your desktop