Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?

[Solved] "In Progress" Not Work
(1 viewing) (1) Guest
Go to bottomPage: 1
TOPIC: [Solved] "In Progress" Not Work
#19683
[Solved] "In Progress" Not Work 1 Year, 2 Months ago  
(After test, this issue is begin from b130)

1) Create a task.
2) Open Task Dialog, select [In Progress] >> [40%] >> [OK], but nothing change on todolist window (no display progress bar).
3) Reopen Task Dialog, can found the [Status:] is still keep on the prev status.

But, if
1) Create a task.
2) Select [In Progress] >> [40%] from Context Menu, can see the progress bar display at todolist window.
3) Reopen Task Dialog, can found the [Status:] is display what it should be. And now, if select a new [In Progress], it will working normal.

So, I thinks the problem is : If select [In Progress] from Task Dialog, program forgot to change the string "STATUS:XXXX" (in ics file) to "STATUS:IN-PROCESS".
anoob
Platinum Boarder
Posts: 504
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male Location: TaiChung, Taiwan, R.O.C. Birthday: 02/12
Last Edit: 2013/08/18 01:59 By anoob.
The administrator has disabled public write access.
I couldn't speak English! This skin released to Customize.org(Do you want it? Click Picture) Please contact me if interested: jhg5702@gmail.com
 
#19700
Re: [In Progress] Not Work 1 Year, 2 Months ago  
Good catch. I think i broke it when the timezone support was added. I'll fix this in the next build.
Rainy
Moderator
Posts: 5974
graph
User Online Now Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
Go to topPage: 1
get the latest posts directly to your desktop