Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?

Alarm not showing up (last Sunday of the month)
(1 viewing) (1) Guest
Go to bottomPage: 123
TOPIC: Alarm not showing up (last Sunday of the month)
#20927
Alarm not showing up (last Sunday of the month) 5 Months, 2 Weeks ago  
I have setup an alarm to show today (March 30) and then i have setup repeat to 12 Months and Last Sunday of the month. It was set to specific time (10 a.m.). Alarm didn't show up. Only the entry in the Events window became dimmed as if it would have show up already. I can reproduce it by creating new alarm for this day and setting same repeat settings. I want it to show up on every last Sunday of March (i need to do some manual sunlight saving time settings).
wroot
Fresh Boarder
Posts: 17
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Last Edit: 2014/03/30 07:05 By wroot.
The administrator has disabled public write access.
 
#20937
Re: Alarm not showing up (last Sunday of the month) 5 Months, 2 Weeks ago  
Hmm... I'm not able to reproduce this. Can you attach the event? Please also tell what your time zone is.
Rainy
Moderator
Posts: 5956
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#20942
Re: Alarm not showing up (last Sunday of the month) 5 Months, 2 Weeks ago  
My timezone is (UTC+02:00) Helsinki, Kyiv, Riga, Sofia, Tallinn, Vilnius (Windows 7 x64 English)

I have just now created a test event at 22:45, set it to 22:46, made it repeat every 12 months and on the last Monday of the month. It just went dim on 22:46 without the popup. Attaching it.
File Attachment:
File Name: test-2fc92e20a62aa17d217c7810aeef9648.ics
File Size: 370
wroot
Fresh Boarder
Posts: 17
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#20953
Re: Alarm not showing up (last Sunday of the month) 5 Months, 2 Weeks ago  
There is no alarm defined in the event you attached...
Rainy
Moderator
Posts: 5956
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#20955
Re: Alarm not showing up (last Sunday of the month) 5 Months, 2 Weeks ago  
Oh, i have confused it a bit. I do not add alarms to my events usually. So my events just show a popup at the exact time of the event (not prior the event). As it looks the same as the alarm popup i have just named it alarms. The one i have sent to you is not showing the popup.

I have now tried to create another test, but as the month is just beginning, there are no 'Last Monday of the month' kind options yet. And it works ok if i select 'First Wednesday of the month'. I mean it showed the popup in my test. Something is wrong with the options starting with the "Last.." i assume.
wroot
Fresh Boarder
Posts: 17
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#20968
Re: Alarm not showing up (last Sunday of the month) 5 Months, 2 Weeks ago  
Do you mean that you have defined a default alarm for the calendar? It should behave the same way as if the alarm was added to the event. If you add the alarm to the event do you see it then?
Rainy
Moderator
Posts: 5956
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
Go to topPage: 123
get the latest posts directly to your desktop