Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?

problems after version 2.10 BETA build 114
(1 viewing) (1) Guest
Go to bottomPage: 1
TOPIC: problems after version 2.10 BETA build 114
#17298
problems after version 2.10 BETA build 114 2 Years, 4 Months ago  
Hi,

i'm having problems showing events created with outlook. Currently i'm using outlook 2010 x86 version and MS Exchange 2010. And i notice that the events do not appear in your great application. This is after version 2.10 BETA build 114.I have attached an example of the configuration of the event in outlook. Thanks for the efforts!
lazarus
Fresh Boarder
Posts: 4
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#17316
Re: problems after version 2.10 BETA build 114 2 Years, 4 Months ago  
The event doesn't show on every 4th year which would suggest that this is related to the leap years. I did some changes to the way the yearly recurring events are stored which probably broke something. I'll try to fix it.
Rainy
Moderator
Posts: 5971
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
#17321
Re: problems after version 2.10 BETA build 114 2 Years, 4 Months ago  
The problem isn't essentially the leap years, but the start-end time. For All Day events it still working right.
Jorge_Luis
Platinum Boarder
Posts: 795
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male My Rainlendar Skins Location: Argentina Birthday: 03/15
The administrator has disabled public write access.
 
#17332
Re:problems after version 2.10 BETA build 114 2 Years, 4 Months ago  
Hi,
build 119 resolved my issue. Thanks again for your great work!
lazarus
Fresh Boarder
Posts: 4
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
The administrator has disabled public write access.
 
Go to topPage: 1
get the latest posts directly to your desktop