Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?

WetChromo Weather not working properly [solved]
(1 viewing) (1) Guest
Go to bottomPage: 1
TOPIC: WetChromo Weather not working properly [solved]
#17997
WetChromo Weather not working properly [solved] 2 Years ago  
Hi.

I don't know if this is more a skin problem, but WetChromo cannot disply weather information properly.

That means for every day there's always the same symbol (sun with cloud) and no description (both weekday-name and weather description like sunny e.g. missing). No error message. Hometown is displayed rightly.



I only realized it when I tried the last beta build 2.11 b123. But it's actually the same with rainlendar stable 2.10 b120. Still works with 2.10 b117.

I'm an Arch user (I know - pain in the ... for every developer:P

I'd really like to have my weather back. And I'd like to use the new version as well as I think using the authorization method from the os is a bretty good idea!

Thanks for your good work Rainy! Appreciate it!

Edit:
Sorry wanted to add it to the latest beta build thread (version 2.11 b123).
ichinoeda
Fresh Boarder
Posts: 12
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male Location: Berlin
Last Edit: 2012/09/18 05:29 By ichinoeda.
The administrator has disabled public write access.
 
#17998
Re: WetChromo Weather not working properly - 2.11 b123 2 Years ago  
Lou
ChromophoreLou
Expert Boarder
Posts: 102
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male Location: Fr Birthday: 09/08
The administrator has disabled public write access.
 
#17999
Re: WetChromo Weather not working properly - 2.11 b123 2 Years ago  
Nice! Thanks!
ichinoeda
Fresh Boarder
Posts: 12
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Gender: Male Location: Berlin
The administrator has disabled public write access.
 
Go to topPage: 1
get the latest posts directly to your desktop